Kulka János megrendítő őszinteséggel állt ki A magyar nép mellett, és tette helyre a túlóra törvénnyel vérlázítót nyilatkozó és emberek millióit megbántó Szandit: "Ne alázd meg jobban saját magad.."


Nem rég adtunk hírt a sokak által kedvelt énekesnő Szandi, igencsak felháborító nyilatkozatáról a túlóra törvénnyel kapcsolatosan, amit a magyar embereknek üzent. Nagy port kavartak szavai, ami az internet világában szinte percek alatt eljutottak mindenkihez.


Többek között Kulka Jánoshoz is, aki  nem bírta szó nélkül hagyni felelőtlen és sokakat bántó sorait. Emlékeztetőül az alábbiakat nyilatkozta Szandi:

"Kedves magyarok! Sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam-e véleményem veletek, de úgy döntöttem, hogy mégis megteszem, mert kikívánkozik belőlem. Anyaként megértem a túlórák miatt aggódó szülők és emberek ellenérzését, de higgyék el, ez egy évre leosztva vajmi kevés és alig érezhető többlet. A pénz amit pedig a túlórákkal lehet keresni valljuk be, sokaknak jól jön majd.
Ha tehetném én is szívesen túlóráznék. Sajnos a magyar nép olyan, hogy állandóan elégedetlen mindennel és mindenkivel.. Mi mindig is ilyenek voltunk és leszünk, de kívánom, hogy ez megváltozzon a jövőben". - nyilatkozta Szandi.

Kulka János szavaira Szandihoz és a magyar néphez még biztosan sokáig emlékezni fogunk!

"Tisztelt Pintácsi Alexandra Réka (Szandi)!
Nemrég jutottak el hozzám soraid, melyek, és most teljesen őszinte leszek egyszerűen mellbe vágtak! Természetesen politikai hozzátartozástól függetlenül mondom, hogy nem kell egyetértenünk, de itt már a józan ész és az emberség beszél és ezeké a főszerep.


Olyat kijelenti, hogy "közszereplő" és művész énekesnő létedre "szívesen túlóráznál "egyszerűen hatalmas felelőtlenség, sőt továbbmegyek pofátlanság volt. Magyar emberek millió dolgoznak keményen, akiknek igenis számít MINDEN egyes perc, amit vagy magukra, vagy a családjukra akarnak szánni. (akarnának!). Nem rejtem véka alá véleményem, jómagam ellenzem ezt a törvénymódosítást és minden magyar embert megértek akik szintén így éreznek! Kedves Szandi, neked azt tanácsolom, hogy nyilvánosan kérj elnézést mindenkitől felelőtlen és bántó kijelentésed miatt. Ne alázd meg jobban sem a szakmát, sem saját magad!
Alázattal,
Kulka János

- Önök mit gondolnak Kulka János őszinte szavairól? Bárcsak mások is így látnák ezt a helyzetet és egy emberként állnának ki a dolgozó magyar emberek mellett! Ossza meg, ha egyetért szavaival!