Lévai Anikó őszinte nyilatkozata sok igaz lelkű magyar embert felháboríthat: "Ezért az én férjem a legjobb Miniszterelnök, más nem is lehetne alkalmas.."


Szinte forr a levegő a kormány körül mióta az országra egyoldalúan ráerőltették a rabszolga rendeletnek is nevezett túlóra törvényt. Ilyenkor szinte már természetes, hogy minden nagy "megmondó" és celeb kifejti ezzel véleményét, ám az közel sem megszokott, hogy maga a Miniszterelnök neje szólaljon fel.


Lévai Anikót kérdezték, hogy mi a véleménye a kormány és a férje körül kialakult már már kritikusan fenyegető helyzetről és arról, hogy ő helyesnek látja e, hogy emberek ezrei mentek az utcára tüntetni, ismét hiába. Szavait szó szerint idézzük:

"Természetesen megértem azokat akik ellenzik a kormány döntését, hisz nincs olyan ország és nemzet, ahol mindenben egyetértés van. Ez a demokráciában így van jól. 

Egyszerűen nem lehet mindenkivel és mindenkinek jót tenni.Politikai hozzátartozástól független azonban kimerem jelenteni, hogy az emberek választottak. Többször is. Az ország vezetésére a férjem a legalkalmasabb Miniszterelnök, más nem is lehetne. Nézzék meg a választási és elégedettségi felméréseket. Önmagukért beszélnek. Hiszem, hogy egy jobb, eredményesebb és élhetőbb országot fog megteremteni ezután is, ahogy eddig is tette." - zárta sorait Anikó.

- Önök mit gondolnak szavairól? Valóban így van ez? Ossza meg, aki esetleg máshogy gondolja...