Megkérdezték a miniszterelnököt, hogy mi a véleménye a tegnapi tüntetésről. EZT mondta:


Az emberek tegnap gigantikus méretű tüntetésbe kezdtek, aminek az volt a célja, hogy a jelenlegi kormány vegye észre, hogy elégedetlenek az emberek, és szeretnék, ha rabszolgatörvényt ne fogadja el a kormány.


Mivel semmiféle következménye nem lett a tegnapi tüntetésnek, ezért jövőhéten újabb tüntetést szerveznek.

Úgy tudjuk a demonstráció végkimenetelétől függetlenül hétfőre országos útlezárásokat terveznek a tüntetők. De miért nem történt semmi? Miért van az, hogy az emberek hiába adnak hangot a nemtetszésüknek, semmi nem történik? Orbán Viktor így nyilatkozott:

"A tüntetés elmondhatom, hogy egyértelműen a Sorosista beépített emberek szervezték, és pénzelik. Soros György érdeke, hogy ez a kormány lemondjon.


Soros minden ember zsebébe pénzt dugott, akik megjelentek tegnap a tüntetésen, de mi nem engedünk a Sorosista bérkatonák indokolatlan tüntetésének. Az emberek döntöttek, minket választottak, mi pedig elfogadjuk, hogy megtiszteltek minket azzal, hogy megkértek, vezessük tovább ezt a sikeres országot. Köszönöm." 

- Oszd meg, ha szerinted nem Soros pénzeli ezt az egész elégedetlenséget, hanem önszántukból mentek tüntetni az emberek!