Ő itt az én kis Zalánkám, aki sajnos súlyos beteg. Karácsony közeledtével nem kérek más, csupán nézzétek meg milyen ügyes és ha nektek is tetszik amit csinál, pár szép szóval kérlek bátorítsátok Őt! Ez lenne számára a legszebb ajándék!


Ő itt az én kis Zalánkám, aki sajnos nagyon beteg. Egy éve daganatot diagnosztizáltak nála. Az orvosi vizsgálatok alapján Neuroblastoma (daganat) gyanúja áll fen. Állapota és a gyógyulása még kétséges, és ezért is vagyok rá végtelenül büszke.


Mert ő nem adja fel és felnőtteket megszégyenítő bátorsággal küzd és emellett hobbiját, ami nem csak advent időszakában, hanem egész évben csinál a mézeskalács festés - díszítést sem adta fel. Ugyan nem kérte, de én most megszeretném mutatni nektek, hogy milyen kis ügyes Ő. Hátha felvidítja, hogy mások is látják és elismerik ügyességét, nem csak a család és a barátai. Hiszem, hogy számára ez lenne az egyik legszebb karácsonyi ajándék. Lentebb láthatóak a különböző alkotásai a kezdetlegesebbektől az összetettebbekig. Kérek mindenkit, ha nektek is tetszik amit csinál, pár szép szóval bátorítsátok Őt! Ez lenne számára a legszebb ajándék!