RÉMÁLOM ami a lányommal történt Ebben a magyar kórházban! "Kétszer is hazaküldték mire.." A felelősöknek üzennék, könyörgöm segítsenek nekem ebben!


A megtört család betegjogi képviselőhöz fordult, aki vizsgálatot kér.


Az RTL Klub Híradójának beszámolója szerint a 19 éves Csenge júliusban került a Honvédkórház sürgősségi osztályára. Háziorvosa azután küldte oda, hogy hányt, nagyon fájt a füle és a feje. Öt órát várakozott a sürgősségin, majd hazaküldték, hogy biztosan valamilyen vírust kapott el.

Az állapota fokozatosan romlott, lebénult a jobb arca, ezért a család hat nap után úgy döntött visszamennek a Honvédkórházba. Újabb öt óra várakozás következett, de érdemi vizsgálat nélkül küldték haza ismét.

Miután a bal arca is lebénult, visszamentek. Harmadjára "sikerrel jártak", ugyanis 12 óra várakozás után mintát vettek a gerincvelőből, abból a mintából derült ki, hogy agyhártyagyulladása és Lyme-kórja van.
Rohammentővel azonnal a László-kórházba vitták, ahol egy hónapig kezelték. Sokat hízott a szteroidoktól, nem tudott leérettségizni és a szinte elviselhetetlen fájdalmak miatt sokat gondolt a halálra. Édesanyja most a felelősöknek üzen:


"Kislányom ugyan már jobban van, de sose kívánom azt az időszakot, ami miatt a felelőtlen és nemtörődöm orvosok miatt át kellett esnünk.. a sok álmatlan éjszakát, a bizonytalanságot, a temérdek pénzt a gyógyszerekre.. mind ezt azért mert valakik nem végezték megfelelőlen a munkájukat a Honvédkórházban! Köszönöm Honvédkórház, köszönöm kedves és felelős "orvosok". - nyilatkozta a megtört édesanya.
A család betegjogi képviselőhöz fordult, aki vizsgálatot kért a tisztifőorvostól. - Segítsenek az édesanyának egy megosztással!