Rendhagyó! Kulka János megrendítő módon áll ki a magyar nép mellett és a következő szívszorítóan őszinte sorokat üzente mindenkinek:


Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk mostantól sztrájkkészültség van, miután a tegnapi nap Áder János aláírta a túlóratörvényt és azt hivatalosan is elfogadták. Az országban nagyon sokan nem értenek ezzel egyet a törvénnyel és azt többek között tüntetéssel demonstrálják a december 12.-ei bejelentést követően.


A mai napra a szakszervezetek és az ellenzéki pártok is gigatüntetést szerveztek a Kossuth térre az emberekkel összefogva. Számos magyar híresség és ismert ember emelt már szót a túlóra törvény ellen, többek között Kulka János is, aki ma rendhagyó nyilatkozatban arra kéri a magyar népet, hogy tartsanak vele és menjenek tüntetni ők is. Facebookon közzétett szavait most tőle idézzük:

"Tisztelt és kedves polgártársaim, barátaim!

Szeretem a hazámat és a magyar embereket, talán éppen emiatt is esik fájóan rosszul az, ami megint megtörténhetett az utóbbi 1-2 hétben. Valakik ismét a megkérdezésünk nélkül döntöttek a sorsunkról. 

Igaz és felelős magyarként én ezt nem tudom elfogadni. Hiszem és tudom, hogy dolgozó emberek milliói érzik ezt ugyanígy. Egy valóban demokratikus országban ilyennek nem szabadna megtörténnie, éppen ezért kérek minden felelősen gondolkozó magyar embert álljon ki magáért, és ne hagyja, hogy helyette döntsenek, ahogy azt én sem hagyom és hagytam soha. Találkozunk ma este a Kossuth téren! Egy szebb, jobb és élhetőbb országért." - tette közzé Kulka János

- Önök mit gondolnak a színész szavairól? Ha esetleg egyetértenek vele, kérjük adják tovább szavait!