Stohl András vérlázító nyilatkozata a tegnap elfogadott rabszolgatörvényről: "Nem értem a magyar embereket, ez a lehető legjobb ami történhetett velük mert.."


A tegnap elfogadott rabszolgatörvénynek is csúfolt túlóra rendelettel kapcsolatosan egy ország háborodott fel, hiszen ismét a nép megkérdezése nélkül döntöttek.


Sokan elítélik, sokan támogatják a kormány egyoldalú döntését. Ahogy azt várni lehetett, sorra jelennek meg a magyar élet közszereplőinek, és "celebjeinek" a véleményi a törvénnyel kapcsolatban. Ezúttal ismét a szókimondó Stohl András adott hangot véleményének:

"Őszintén mondom, nem értem a magyar embereket.


Kövezzenek meg, de ez még ha most még nem is látszik, az Ő érdekeiket fogja szolgálni, hisz így biztosítva van számukra, hogy többet dolgozhassanak, ezáltal magasabb béreket is vihetnek haza. Én támogatom a kormány döntését. Ez a lehető legjobb ami történhetett velünk, magyarokkal". - nyilatkozta Stohl a Borsnak.

- Önök mit gondolnak szavairól?

Aki esetleg nem értene egyet vele, vagy úgy érzi ez nagyon nem így van, ossza meg, hátha elég figyelmet kap és egyre többen jönnek majd rá, hogy ez a törvény bizony az emberek ellen "dolgozik"