Szandi felkavaró üzenete a rabszolgatörvénnyel kapcsolatban minden józan magyar embert felháboríthat: "Ha tehetném én is szívesen túlóráznék..."


A tegnap hatalmas botrányt kavaró Stohl András nyilatkozata  után, most az egykoron híres és szeretett énekesnő Szandi adott hangot véleményének a szerdán elfogadott rabszolgatörvénnyel kapcsolatosan:


"Kedves magyarok! Sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam-e véleményem veletek, de úgy döntöttem, hogy mégis megteszem, mert kikívánkozik belőlem. Anyaként megértem a túlórák miatt aggódó szülők és emberek ellenérzését, de higgyék el, ez egy évre leosztva vajmi kevés és alig érezhető többlet. A pénz amit pedig a túlórákkal lehet keresni valljuk be, sokaknak jól jön majd.


Ha tehetném én is szívesen túlóráznék. Sajnos a magyar nép olyan, hogy állandóan elégedetlen mindennel és mindenkivel.. Mi mindig is ilyenek voltunk és leszünk, de kívánom, hogy ez megváltozzon a jövőben". - nyilatkozta Szandi. 

- Önök mit gondolnak szavairól? Valóban így lenne ez? 

Aki esetleg nem értene egyet Szandival, vagy úgy érzi ez nagyon nem így van, ossza meg, hátha elég figyelmet kap és egyre többen jönnek majd rá, hogy ez a törvény bizony az emberek ellen "dolgozik".