Szandi legfrissebb nyilatkozata minden igaz magyar embernél kiverte a biztosítékot: "Nem vagyok Fidesz bérenc és sosem voltam. Irigyek a magyarok mert.."


Napokkal ezelőtt hatalmas port kavart Szandi nyilatkozata, amelyet a múlthét szerdán elfogadott rabszolgatörvénnyel kapcsolatosan osztott meg.


Rengetegen támadták őt szavaiért, és éppen emiatt most úgy gondolta, hogy ideje tiszta vizet öntenie a pohárba és a mai napon a következőket nyilatkozta:

"Tisztelt polgártársaim, kedves rajongóim!
Szomorúan olvastam a lesújtó és támadó véleményeket a legutóbb közzétett, a túlóra törvénnyel kapcsolatos szubjektív kijelentéseimmel kapcsolatban. Úgy hiszem, hogy a demokráciában bárkinek joga van véleményt formálni és azt bárkinek a tudtára adni.


Sokan támadnak engem, hogy a kormány által fizetett "bérenc vagyok" El kell keserítenem rosszakaróimat, Nem, nem vagyok Fidesz bérenc és sosem voltam. Ezek a támadások és reakciók ellenem csupán Irigységből születnek, ami valljuk be, bennünk magyarokban sajnos van bőven. Az általam közzétett nyilatkozatok saját és csakis a saját gondolataim és véleményem tükrözik. Nem tolom senkinek a szekerét." - nyilatkozta Szandi. 

- Önök mit gondolnak szavairól? Valóban így lenne ez?