Szívszaggató vallomás: Idén már karácsonyfára sem telt a legtöbb magyar családnak. Lakatos Ibolya őszinte vallomása arról mire telt a pénzükből:


Szívszaggató levelet tett közzé egy édesanya, aki szerette volna megmutatni, hogy mi zajlik ebben a pillanatban is az országban, míg Te a drága műszaki terméket fogod a kezedben, mi csekkeket..


"Úgy alakult hogy idén se fára, se ajándékokra, de még töltött káposztára sem telt, mert mindenünket elvittek a csekkek, és a banki hitel.

Amióta forintosították a 3 millió forintos svájci frank hitelt, amiből már eddig 6-ot fizettünk vissza, és még mindig tartozunk 7-el, már nem bírjuk kinyögni a törlesztőrészleteket.Hiába kértünk segítséget a helyi önkormányzattol, nem segítettek, se tüzelőnk, se ennivalónk. De meg fogjuk oldani, akkor nem eszünk, de a gyermekünknek lesz ennivaló a szájában.


Nem kérem, hogy sajnáljanak, ne ítéljenek el minket, rendes állásunk van, és mindent kifizetünk, de ennivalóra már nem marad pénz, akárhogy sakkozunk. A szüleink már idősek, sajnos ők is rossz helyzeben vannak, így tényleg nincs kitől kérnünk..Pár tippet adnátok, hogy olcsó ételeket miből lehet készíteni? Jól szeretnénk lakni..nagyon rossz éhesen az élet.."

Ez annyira szomorú, aki tud legalább tippeket adjon nekik, köszönöm szépen!
forrás