Szomorú botrány karácsony idején: Több száz fogyatékos kisgyereket vert át a híres rapper Curtis. - Erre lehet mentség?!


Megígérte, hogy meglátogatja a gyerekeket, mégsem ment el és ennek tetejébe ezt tette:


Óriási csalódást okozott az állami gondozott és halmozottan fogyatékkal élő gyerekeknek Curtis. A Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja december 16-án 300 állami gondozásban, illetve fogyatékkal élő gyermeknek és felnőttnek vitt karácsonyra játékokat, csokoládét, tartós élelmiszereket, és bár úgy volt, hogy Kislétára, Nyírbátorba és Nyírbogátra Curtis is az orvosokkal tart, végül a rászorulóknak csalódniuk kellett, mert a rapper nem jelent meg - írja a Bors.

"Tizenkét éve folyamatosan látogatunk és támogatunk különböző otthonokat, és az ünnepek alkalmából mindig igyekszünk kedveskedni nekik egy-egy sztárvendéggel is. Nyírbátorban és Nyírbogáton olyan gyerekek vannak, akik kis túlzással Curtisen nőttek fel és külön őt kérték" – mondta a Borsnak dr. Késmárky András, a Különleges Orvos- és Mentőcsoport elnöke.


 – A titkárnőnk nagyjából egy hónappal ezelőtt személyesen Curtisszel beszélt, aki el is fogadta a felkérést, sőt az előtte lévő napokban azt üzente, hogy még izgul is, milyen lesz majd a program. Nagyon kellemetlen volt megmagyarázni az otthonokban Curtis távolmaradását. Ezeknek a gyerekeknek egész évben két ünnep van, a gyereknap és a karácsony. Ha Curtis csak ír egy SMS-t, vagy bármilyen módon lemondja a programot, azt is el tudjuk fogadni. A legszomorúbb, hogy minden intézmény műsorral készült. Curtisnek is – nyilatkozta Késmárky