VÉRLÁZÍTÓ: Amíg folytak a tüntetések, a kormányfő jóízűen falatozott Bécsbe a karácsonyi vásárban Rogán Antallal és EZT üzente haza a magyaroknak!


Igen, ez tényleg megtörténik napjainkban. Ennyire nem érdekli őket, hogy mi folyik az országban. Azt eddig is tudtuk, hogy a Fideszt különösképpen nem érdeklik a tüntetések, mint ahogy a választás után is hétről-hétre az utcára vonuló emberek sem hatották meg őket...Így történt ez ma is, amikor a szakszervezetek az utcára vonultak a rabszolga törvénynek is nevezett túlóra ügy miatt, írja a Blikk.

Mindeközben olvasói fotó bizonyítja, hogy a miniszter és legjobb bizalmasa, együtt falatoznak a karácsonyi vásár forgatagában. Biztos ízletes volt az a kolbász és mustár, de szerintünk lett volna most fontosabb teendője is a kedves elnök úrnak, mint az evés. Ráadásul az ottani osztrák helyi tévé riportere egy villáminterjúban gyors meginterjúvolta a Kormányfőt, aki két falat közben csak ennyit tudott mondani: "Kutya hideg van, de nagyon finom a bécsi virsli, majdnem olyan jó mint a magyar. De mi magyarok már csak ilyenek vagyunk, mindenhez értünk, mindenből a legjobbat hozzuk ki. Ezért is vagyok büszke az országunkra!" Majd megpaskolta a vállát a mikfront tartó fiatalembernek." - számolt be az esetről egy ottani szemtanú.


Mit gondol, mennyire érdekli a kormányt az emberek véleménye? Ossza meg, ha Ön szerint is végtelenül felháborító, hogy az emberek hiába vonulnak az utcára nem történik semmi!