VÉRLÁZÍTÓ! Csúnyán meghurcolták és kirúgták állásából a tegnap őszintén a rendszerről kitálaló Rendőrt! - Ossza meg, ha Ön szerint is gyomorforgatóan felháborító ami hazánkban demokrácia álnéven folyik!


Mint ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk a szombati Kossuth téri tüntetésre kivezényelt rendőrök egyike K.Attila csúnyán kitálalt a rendszerről és elmondta, hogy valójában mi is folyik a háttérben és milyen felsőbb utasításokat kapnak az ilyen helyzetekben.


Őszinte és szókimondó szavai nagy visszhangot váltottak ki, és hiába mondta Ő maga tegnap, hogy a mai napon beadja a felmondását, arra már semmi szükség nem volt. Facebookon közzétett szavait változatlanul közöljük:

"Kedves honfitársaim, kedves magyarok!
Tegnap kimertem tenni az internetre egy őszinte posztom, melyben valóban megmertem nevezni a rendszer aljas és emberellenes működését. Írásom végén vállaltam, hogy a rendőrség kötelékéből, mint Rendőr zászlós a mai nappal benyújtom felmondási szándékom. Nos, erre semmi szükség nem volt, ugyanis ma reggel 8.00-ra berendeltek a BRFK épületébe és azonnali hatállyal felmondtak nekem, amit a feletteseim is aláírtak. Így nyomták már a kezembe a felmondási szerződést. Őszinte leszek, valahol azért meglepett a dolog, mert jobb szerettem volna én magam távozni ebből az undort keltő rendszerből. 

Azt természetesen mondanom sem kell, hogy a Rendőr főkapitány ellehetetlenítette további munkám az ország bármely pontján mint rendőr.
Tehát búcsút inthetek a hivatásomnak, ami talán nem is baj, csupán mint jelzés érték mondom el ezt is. Ezenkívül bírósági eljárás is kezdetét veszi ellenem amiért állítólag belső titkokat szivárogtattam ki. Ez ma Magyarország. Ez ma a "DEMOKRÁCIA"?! Köszönöm hazám! Köszönöm "kedves kormányom" Köszönöm a kilóra megvett Magyar rendőrségtől is a szíves közreműködést. Ezennel kérem minden honfitársamat, NE hagyja magát, merje vállalni szavait, mert lehet, hogy én egyedül kevés vagyok, de ha összefogunk eltudjuk hozni a megérdemelt változást! Arra kérek minden magyar lelkű honfitársam, ossza meg ezen írásom! Köszönöm! Nevemet ezennel már bátran vállalva. Kollár Attila."

- Önök mit gondolnak erről? Ossza meg, ha Ön szerint is gyomorforgatóan felháborító ami hazánkban demokrácia álnéven folyik és aki egy szabad és demokratikus országot szeretne, ahol az őszinte szónak nincsenek ilyen következményei!