Vérlázító! Miközben magyar emberek milliói élnek létminimum alatt és az utcán tüntetnek egy jobb élet reményében, Orbán Viktor egy Új magánrepülőgépet vett magának. ÍGY néz ki belülről:


Mégis milyen felelős kormány az, ahol magyar emberek milliói élnek létminimum alatt és az utcán tüntetnek egy jobb élet reményében, miközben az ország vezetője és sleppje egy új csúcs magán repülőgépet vásárol magának, természetesen közpénzből.

Ugyanis ez elmúlt időszakban ez történt, ám csak a napokban szivárogtak ki az információk. Orbán Viktor egy új, speciálisan a saját elnöki igényeire szabott repülőgépet vett magának, (egy Dassault Falcon 900LX típust, aminek új árát 45 millió dollárra becsülik) ami állítólag egy a honvédelmi minisztériumi közbeszerzés keretében vált valósággá, és nem közpénzből.. a HVG jóvoltából pár kép a gép belsejéből:
Ön mit gondol erről? Felelős magyarként kérjük ossza meg, ha ön is úgy gondolja, hogy az adófizetők pénzét magára az országra, a népre és nem saját önös célokra kellene költeni!