BOMBA alakja lett Tóth Gabinak a 12 kilós fogyása után! Most azt is elárulta nekünk, hogy mivel! - Fotókon a látványos átalakulás: Küldjünk neki egy szívecskét elismerésünk jeléül! Szívből gratulálunk Gabi!

Tóth Gabi bomba formába jött. Nagyon dögös fotót posztolt magáról Instagram-oldalára, melyen jól látszik, hogy mennyire vékony lett. A harmincéves énekesnő egy időben küzdött a plusz kilókkal, ugyanis, miután az egyik combjában elszakadt egy izma, hónapokig nem tudott mozogni, 12 kilót hízott, ráadásul, ahogy betöltötte a 28. életévét, már az ételekre is másképp reagált a teste.


Próbált sokáig lefogyni, végül 2018-ban aztán talált egy csodaszert, aminek köszönhetően nagyon sokat fogyottkét hónap alatt sikerült több mint 12 kilótól megszabadulnia, erről korábban Lilunak mesélt a Liluland című websorozatban. Az interjúból kiderült, hogy minek is köszönheti a fogyást. A lényeg, hogy minden nap meg kell inni egy pohár citromos vizet, és hozzá kell adni 15 cseppet, ebből a keverékből. "Ettől csak úgy olvadtak le rólam a kilók" - nyilatkozta büszkén Gabi. Emellett elmesélte azt is, hogy mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolata párjával, Krausz Gáborral. Látszik is az énekesnőn, hogy mennyire remekül érzi magát a bőrében, dögösebbnél dögösebb fotókat posztol közösségi oldalára.

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkora átalakuláson esett át Tóth Gabi, hála ennek a  terméknek. Nemcsak friss, hanem olyan régebbi képeket is láthatsz róla, összehasonlítás gyanánt, melyek a fogyása előtt készültek.
Gabi így nyilatkozott: "Én nem reklámot akarok ennek a terméknek csinálni, de amit velem tett, azért életem végéig hálás leszek a termék gyártójának. Végre egy szer, ami tényleg hatásos, és fogyást okoz. Szívből ajánlom ezt a terméket, ha valaki tényleg le akar fogyni, és nem akar szenvedni közben a diétával.