Botrány! Minden jóérzésű magyar embert felháborított az, ahogy a kormány nyilatkozott a beteg Noémin segítő Ronaldoval kapcsolatban: "Ez csak egy újabb hazugság, ez az ember nem segít senkin mert.."


Ahogy azt tegnap mi is megírtuk, Cristiano Ronaldo napokkal ezelőtt felajánlotta a nagyon beteg Kétegyházi kislány, Noémi gyógyulására és rehabilitációjára szükséges összegeket.


Az egész országot meglepte a hír, ám bár azt is tudjuk, hogy nem először segít az igazán rászoruló és beteg gyermekeken a sztárfocista. Évekkel ezelőtt több súlyos betegségben lévő és rászoruló gyermeken is segített már Ronaldo.
Ezért is keltett hatalmas felháborodást az, mikor a kormány és kormányközeli képviselők nagy erőkkel kezdték támadni Ronaldot és kijelentették, hazugság az egész, és Soros György találta ki, illetve ő maga sem fizeti a beteg Noémi költségeit, hiszen csak kampányfogás az egész. Szó szerint idézzük a kormány a témával kapcsolatos felszólalását:


"Természetesen megértjük, hogy a kollektív és társadalmi tudat azt szeretné elhinni, hogy itt valóban a híres Portugál focilegenda, Cristiano Ronaldo segít a 6 éves kislányon, azt kívánnánk, bár így lenne, de be kell látnia az embereknek, hogy ez is Soros György újabb kampánya, amivel csak népszerűsíteni próbálja magát. Sajnos itt szó sincs semmilyen segítségről, ez csak a reklámról szól és a politikáról. Ám ugyanakkor mi a részünkről reméljük, hogy a kis Noéminak összegyűlik annyi pénz a magyar emberektől, adakozóktól és szervezetektől, hogy valóban érdemi segítséget kapjon, hisz mindenki megérdemli a méltó életet". - nyilatkozta Szijjártó Péter.

- Önök mégis mit gondolnak a kormány, illetve a politikus szavairól? 
Mi felháborítónak tartjuk, hogy ilyen stílusban mernek ítélkezni arról, aki valóban segíteni akar és tuda kormánnyal ellentétben. Ha Ön is egyetért ezzel, egy megosztással kérjük jelezze.