Botrány! Zacher Gábor beszólt Orbánnak, ezért egy magyar kórházba sem kaphat állást annak ellenére hogy orvoshiány van! "Nem áll módunkban az ilyen embereket tovább foglalkoztatni mert.."


Se tanítani, se dolgozni nem engedik vissza.

Az országos hírű orvossal a Magyar Hang nyomtatott kiadása készített intejút, online pedig egy érdekes részletet közöltek belőle.


Zacher Gábor ebben elmondja, hogy a sürgősségi osztály éléről történt tavalyi távozása után szívesen visszamenne rész munkaidőben a Honvédkórházba, de DACÁRA AZ ÁLTALÁNOS ORVOSHIÁNYAK, az intézmény válaszra sem méltatja.

“Október 17-én kértem a felvételem a Honvédba. Az osztályvezetés egyáltalán nem hiányzik, húsz év ebből éppen elegendő volt. De részállásba szívesen visszamennék, mert hiányzik a betegágy melletti munka és a kollégáim. Ami érdekes, hogy

A KÉRVÉNYEMRE HÁROM HÓNAPJA NEM KAPTAM VÁLASZT.”

Zacher Gábor klinikai toxikológiát tanít ötödéves gyógyszerész-hallgatóknak, előadásit pedig kórházakban is szokta tartani. Korábban a Honvédkórházban is tartott előadásokat, de mint mondja


“SZEMBEN AZ EDDIGIEKKEL, NEM JÁRULT HOZZÁ, HOGY OTT TARTSAM AZ ÓRÁKAT,

habár azok a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ neve alatt futnak. Ez azért van, mert tavaly éles, ám őszinte kritikát fogalmaztam meg a magyar egészségügyről és a kórházak állapotáról a  kormánynak és magának Orbán Viktornak. - Úgy látszik túl őszinte voltam, amit ez a fajta "demokrácia" már nem bír el.

A toxikológus arról is beszél az interjúban, mivel köti le szakmai energiáit mostanában: egy orvosi ügyeleteket és betegszállítást biztosító cégnél orvosigazgató, emellett pedig kétszer egy hónapban mentőzik.

- Önök mit gondolnak erről?