Damu Roland kegyetlenül nekiment a férjét elvesztő Vajna Timinek: "Timikém megérte 67 milliárdért színészkedned pár évet.."


Damu Roland alig pár órája írta meg őszinte levelét, amit azóta többezren kommenteltek, osztottak. Nagy igazság van benne..


"Timi, látod én megmondtam neked, hogy eljön majd az az idő, amikor kiírhatom magamból ami bennem van, amikor már nem lesz az öregapó, aki a pénzével bárkit megvesz, mint ahogy régen is tette. Amikor szakítottál velem, és én szerelmesen könyörögtem neked, hogy fogadj vissza, te azt az utat választottatd, hogy a börtönbe tetettél, amit Andy papa intézett el neked. Még az ügyvédek is röhögtek, amikor azt állítottad, hogy szemből támadtalak meg, fizikai képtelenség, de a nagypapi elintézte. 


Leültem, jogtalanul, de sokat tanultam. Ezért most nem bántalak tovább a szavakkal, kapsz te épp eleget a Jó Istentől. Te megdobták kővel, én kenyérrel doblak vissza..

De ne feledd, az életed végéig mindenki tudni fogja, hogy neked megérte 67 milliárdért színészkedni pár évet. Ez a te életed, sok sikert, remélem a következő férjed nem Mészáros Lölőke lesz..

Aki egyetért, valahogy jutassuk el Timinek, kommenteld, hogy mi a véleményed.