Dráma! Komolyabb a baj mint hittük, könnyes szemekkel búcsúzott el mindenkitől Kern András! Nem tud színpadra állni, súlyos betegség gyötri: "Sajnos, nagyon nem vagyok jól, és most el kell.."


Komolyabb a baj mint hittük, könnyes szemekkel búcsúzott el mindenkitől Kern András! Nem tud színpadra állni, súlyos betegség gyötri:


A népszerű művésznek teljesen elment a hangja. Kern András feleségétől a Bors megtudta: egy vírusos torokgyulladás ráment a Kossuth- és Jászai-díjas sztár hangszálaira, így kénytelen sorra lemondani előadásait.

Egy hét alatt három előadása is elmaradt. A művész először január másodikán mondta le A kellékes című előadást a Pesti Színházban, majd január 5-én és 6-án a Belvárosi Színházban a Pesti barokk és a Valódi hamisítvány című előadásokat.


Kern András minden bizonnyal jobban lett az év eleji fertőzés után, ugyanis a következő héten szerepelt a Vígszínházban meghirdetett előadásaiban, többek között Az élet mint olyan című drámában. Hétfőn azonban a Játszd újra, Sam című Woody Allen-komédia már elmaradt a Pesti Színházban – írta a Bors.