Elképesztően undorító módon szólt be Vajna Timi a nyugdíjukat váró embereknek. "Nem értem miért ez a sírás, 3-4 nap késés még nem a világvége, hiszen.."


Ahogy azt ma mi is közzétettük késnek a nyugdíjak. Az utalással érkező nyugdíjaknak 12-én kell megérkezniük a számlákra. Ha a 12-e hétvégére esik, akkor pedig a megelőző munkanapon. Azaz ma van a nyugdíj napja.


Azonban sok nyugdíjas csak jövőhét hétfőn fogja kézhez kapni a nyugdíját, amiért jogosan háborodtak fel, hiszen van akinek ez a 3 kieső nap nagyon is sokat számít. Azonban ennél a hírnél még botrányosabb az, hogy az ország kedvenc Vajna Timikéje most sem tudta visszafogni magát és ismét bicskanyitogatót nyilatkozott a nyugdíjasok felé. Szavait szó szerint idézzük instagram oldaláról:


"A közvetlen közelemben is észrevettem azt a nagy hisztit, ami a mostani nyugdíjkésés miatt alakult ki. Egyszerűen nem értem miért ez a sírás, 3-4 nap késés még nem a világvége, hiszen csak pár napról van szó, addig meg kibírja mindenki, nem hiszem, hogy ezen múlna valaki élete. Anno én is kibírtam napokig, ha nem kaptam fizetést, mégsem panaszkodtam" - tette hozzá a felháborító sorokat Tímea.

- Erre mégis mit lehet mondani? Ezt lehet nem kellett volna kedves Tímea..

Kérjük ugyan ossza már meg az, aki szerint ismét hatalmas butaságot üzent az asszonyság és megint olyan dologba ütötte bele az orrát, amihez sem nem ért és semmi köze hozzá..!