FRISS! Holnap sosem látott méretű megmozdulás lesz Orbán Viktor és kormánya ellen. 2 órakor lezárják Budapestet, és EZ még nem minden:


Teljes városok megbénítását, gyárak elbarikádozását és a magyar gazdaság megrengetését helyezték kilátásba januárra a szakszervezetek még december közepén a „rabszolgatörvény” néven elhíresült, a túlóra számának növelését célzó jogszabály elfogadása miatt.


Noha az elkövetkező napokban országszerte számos tüntetést szerveznek civilek és pártok, az érdek képviseletek által január 15-re belengetett sztrájkok időpontját még senki nem tekinti biztosnak.

Az ellenzéki képviselők már 2 hete osztogatják annak a közösségi oldalon létrehozott eseménynek a linkjét a facebook oldalaikon, amelyen több tízezer ember jelezte, hogy jelen lesz holnap a giga tüntetésen. Rengeteg érdeklődő van, és sok ember jelezte, hogy ott is lesz.


A rabszolga törvény ellen, és a kormány ellen fognak az emberek tüntetni, félelmetes, de úgy néz ki, hogy a New York Times is felfigyelt Magyarországra, és azt állítják, hogy egy párt rendszer kiépítésén dolgozik Orbán.

Ezt a New York Times világhírű sajtó orgánum írja.. Elgondolkodtató, és félelmetes. Osszuk meg, hogy mindenki tudjon róla, hogy holnap nem szabad Budapestre utazni, mert le fogják zárni a tüntetők!