Hihetetlen, amit ennek a kislánynak a pólója alatt találtak az orvosok! (videó) Jobbulást, kis angyalka!


Csoda, hogy túlélte! Virsaviya Borun sok szempontból teljesen normális hétéves kislány. Imád rajzolni, balettozni és iskolába járni.


Aki nem tudja, az nem látja, de egy rendkívül ritka betegségben szenved, meglehetősen szélsőséges következményekkel.

Úgynevezett Cantrell-pentalógiában szenved, amely magában foglalja az ectopia cordist (a szíve a testen kívül helyezkedik el). Ez az állapot nyolc millió szülésből mindössze egyszer fordulhat elő.

Ilyen betegségben szenvedő betegeknél gyakran elváltozások jelentkeznek a rekeszizomnál, a hasfalnál, a szívburoknál és/vagy szegycsontnál. Virsaviyának hiányzik egy darab a szegycsontból és nincs egyáltalán rekeszizma.

Ennek eredményeként, láthatjuk a szívverését, mert csak egy vékony réteg bőr van a hasán. Az anyja gyakran teszi a kezét a lánya hasára, csak hogy érezze a szívverését.

Virsaviya és az édesanyja, Dari eredetileg Oroszországból származnak. Ott az orvosok nagyon pesszimisták voltak a kislány túlélési esélyivel kapcsolatban. Két évvel ezelőtt – abban a reményben, hogy növeljék az esélyeket – Dari és Virsaviya az Egyesült Államokba utaztak, hogy egy életmentő műtétet hajtsanak végre a kislányon.


Dari azt mondja, hogy a bostoni gyermekkórház készen áll a műtétre, azonban a lánynak magas a vérnyomása, így legalább két évvel el kell halasztani a műtétet. Közben az anya és a lánya Dél-Floridában élnek, ahol mindketten tanulnak angolul, és ide jár Virsviya iskolába.

Persze nagyon költséges volt az Egyesült államokba utazni, ott élni és Virsviya majdani műtéte is költséges lesz, ezért gyűjtenek a számára a youcaring.com olalon.

A kislány bátor története lenyűgözte az embereket szerte a világon, és több mint 43.000 ember követi az anyja Instagram fiókját, hogy lépést tartsanak az életükkel. Milyen szerencse, hogy ilyen sok ember tette lehetővé a számukra, hogy eljussanak idáig. A sok rajongó és szurkolók támogatásával hamarosan eljön a nap, amikor a műtét végre valósággá válik.