Megható! A Republic is beállt Bogdán Lászlóék mögé, már 14 milliót gyűjtöttek a halálra ítélt kétegyházi kislánynak!


Miközben már több mint ezer magánszemély és cég csatlakozott a kétegyházi Dicsa Noémit támogató akcióhoz, az általuk felajánlott összeg pedig már 14 millió forint felett jár, különleges kezdeményezésekről is folyamatosan érkeznek hírek a családhoz.


A gerincvelő izomsorvadással küzdő, hatéves kislány gyógykezelésére a Republic zenekar például egy nagyértékű gitárt ajánlott fel.
– Mi is szeretnénk segíteni, ezért árverésre bocsátjuk a Republic tulajdonában és használatában álló Aria Sandpiper akusztikus gitárt. A kezdő licit 50 ezer forint volt, az aukció vége pedig február 2-a – közölték a zenekar tagjai. Az árverést a Facebookon bonyolítják le, hétfőn már 100 ezer forintnál járt a licitálás, az összeget egy debreceni autókereskedés ajánlotta a hangszerért.


Mindeközben olyan segítő is akadt – éppen az elmúlt hétvégén –, aki félmillió forintot utalt át a Noémi számára létrehozott alapítvány 11733027-28360616 számú bankszámlájára, sok amatőr művész pedig saját alkotását kínálta árverésre. A végső cél a kezelés árát fedező 68 millió forint összegyűjtése.