Nagy Feró sokkolóan őszinte kirohanása: "Csak Orbán tudja, hogy mi kell ennek az országnak, mert.."


Azt már megszokhattuk, hogy az ország "celebjeinek" többsége is megosztja véleményét a hazai politikával kapcsolatban, ami nem mindig szerencsés. A köztudottan Fideszes, ám nagy népszerűségnek örvendő Nagy Feró most igencsak megosztó véleményének adott hangot.


Lehet Őt szeretni vagy nem szeretni, de mindenkinek joga van elmondani a véleményét. A következőket nyilatkozta Nagy Feró az egyik bulvár magazinnak, mikor a hazai politikai helyzetről kérdezték:

"Jómagam évekkel ezelőtt már megfogadtam, hogy nem politizálok, mert az nem méltó egy művész emberhez, de ha már itt engem újra megkérdeznek, tudják mi az én véleményem? Igenis kell egy ilyen keménykezű vezető az országunk élére, mint Orbán Viktor, még ha sok kormányoldali intézkedéssel jómagam sem értek egyet, ez tény.
Be kell látni, nincs olyan kormány, olyan hatalom, ami mindenkinek a szájízének megfelelne. De a többséget kell(enne) szem előtt tartani. Nem hiába nyertek 2 ciklust is és nem hiába maradtak távol tőlünk a migránsok sem. Felesleges a széllel szemben pisilni, el kell fogadni, hogy ennél jobb kormányunk egy ideig nem lesz, és mindenben a jót a pozitívat kellene észrevenni, nem csak csípőből  tüzelve utálkozni. - tette hozzá Nagy Feró.

- Önök mit gondolnak véleményéről? Igaza van "A nemzet csótányának?"