Elképesztő bejelentést tett Alekosz, amelytől rengetegen kiakadtak: "Olyan idős, gazdag nőt keressek, aki.."


Ezen kiakadsz..! Hiába nyerte meg anno a Való Világ negyedik szériáját, lassan felélte a nyereményét Nagy Alekosz. Ezért aztán visszatér eredeti szakmájához, de nem akárhogy!


Idős asszonyok jelentkezését várja:

“Január elsejétől magánnyomozói és testőri megbízásokat vállalok. Szakértője vagyok a gerillaharcnak. A legjobb puskával, késsel, vagy puszta ököllel. Arra képeztek ki, hogy dacoljak a széllel. Dacoljak az éhséggel. Fittyet hányjak a fájdalomra. Olyasmiken éljek, amiktől egy kecske elokádná magát. Legutóbbi munkahelyemen, a Budaörsi Holiday Innben az volt a dolgom, hogy felügyeljem a rendet. Ellenőrizzem, illetve fenntartsam azt bármi áron. Nos, én voltam a legjobb” – írta Alekosz a közösségi oldalán, majd rátért terve részleteire is:


“Most olyan vagyonos idősödő üzletasszonyok jelentkezését várom, akik nyugodt lelkiismerettel bíznák rám vagyonukat, készpénzüket, ékszereiket, laká­sukat. Természetesen saját magukat is beleértve. És, hogy miért kikötés, hogy idősödő üzletasszonyok legyenek leendő megbízóim? Azért, mert a fiatal nőknek nincs pénzük. Az idősödőknek viszont van vagyona, tehát szüksége van a biztonságra. Egyébként kísérést és teljes felügyeletet vállalok. Privát jellegű magánnyomozás és megfigyelés, követés az árban. Diszkréció garantált, a nevem maga a biztonság és a bizalom záloga” – idézi a bejelentés további részét a Bors. Alekosz az árból sem csinált titkot: havi 280.000 forintot kér mindezért, természetesen borítékban.