Rendkívül megható sorokkal kívánt őszinte részvétet Bogdán László a férjét elvesztő Vajna Tímeának: "Szívből kívánom neked, hogy.." - Ismét megmutatta a polgármester, hogy milyen EMBER is Ő!


Sokat írtunk már Cserdi példaértékű polgármesteréről, Bogdán Lászlóról. Legutóbb például akkor, mikor egy kemény hangvételű levélben tette helyre Vajna Tímeát. Azóta viszont történt valami.


Ki ne hallott volna a szomorú tragédiáról, hogy férje, Andy Vajna napokkal ezelőtt hirtelen elhunyt. A hír természetesen eljutott Bogdán Lászlóhoz is, akitől pont a legutóbbi hangvételű levele után nem ezt várnánk, ám Ő mégis egy ritka megindító levélben kívánt őszinte részvétet a gyászoló feleségének.

Álljanak itt sorai változatlan:
"Kedves Tímea!
Megrendülve hallottam a hírt és vettem tudomásul, hogy drága férjed, Andy Vajna napokkal ezelőtt itt hagyott minket. Személyesen ugyan nem ismertem, de tudom, hogy mit tett a magyar kulturális és filmes világ megerősödésért, amiért emelem kalapom előtte! Szívből kívánom neked, hogy legyen erőd elviselni ezt a fájdalmat, amit a férjed elvesztése most okoz neked.


Legyen erőd elviselni, majd túllépni rajta. Nem elfeledni, de méltón továbbhaladni az utadon a jövő felé, mert ugyan ez lehet közhely, de az élet nem áll meg, még ilyen szomorú tragédiák esetében sem. Kívánom, hogy legyen erőd elviselni az irigy és a sok rosszindulatú ember gúnyos megjegyzését. Sajnos sokan nem ismerik azt a mondást, hogy halottról jót vagy semmit.. És ez egyetemesen mindenkire érvényes. De ne aggódj, az élet mindenkit oda rak ahová való. Kívánok neked minden jót, sok erőt és bátorságot a gyász időszaka alatt és tovább."
Tisztelettel és őszinte együttérzéssel,
Bogdán László.

- Önök mit gondolnak Bogdán László meglepően együttérző és őszinte leveléről? A polgármester ismét megmutatta, hogy milyen EMBER is Ő!