Sajnos hiába hívtak ennek a hajléktalannak segítséget, nem jöttek ki. Reggelre halálra fagyott. Egészen elképesztő az OKA! - Magyarország, én így szeretlek?!


Pár nappal ezelőtt még ezt a segítségkérő üzenetet írta ki a poszt létrehozója :


Segítsetek embertársunkon!!!!
Ma az orvostól hazafelé Budapesten, a gyáli úton, a merényi kórháztól nem messze láttuk meg ezt a hajléktalant a járda sziget szerűségnél feküdt a hóba....
Mindkét lába hiányzik. Tolokocsija van... viszont a hóba feküdt egy vékonyka takarókon. Értelmes, komunikatív és dolgozni is szeretne... még így is láb nélkül. Családja nincs... 45 éves és ide került a betegsége miatt, mert az alberletét nem tudta fizetni! Kirakták!...
Visszamentünk és vittünk takarókat, plédet, meleg kabátot....
De szállás kéne neki!!! Egy hely ahol aludhatna!!!
Ahogy ő mondta.... kihuzhatná a telet!!!

Ha van jóérzésű ember még... kérlek osszátok es segítsünk neki! Hátha sikerülne neki szállást találni, nehogy MEGFAGYJON A HIDEGBEN. Még ha hajléktalan is, ő is ember.

Esetleg valaki ráismer és felkarolná, Sátoraljaújhelyről való. Köszönöm.


Ma mivel nem találta ott a férfit, ezért felhívta a Rendőrséget, majd a hajléktalanszállót, és szépen összeállt a kép. A hajléktalan férfihez nem ment ki senki segíteni, ezért pár óra leforgása alatt kihült, és halálra fagyott. Nem akarunk politizálni, de azért kijózanító nem? Felcsúton fűtött gyep, Pesten halálra fagyott hajléktalan.

Aki szerint ez mérhetetlenül gusztustalan ami zajlik ebben az országban, az kommenteljen, vagy ossza. Ennek a férfinek az élete ennyit ért, azaz semmit, mert hajléktalan. Szomorú!