Szívszorító, ami kiderült Andy Vajnáról. Kevesen tudják, hogy Ezt tette...!


Ő biztosan nem fogja soha elfelejteni!


Sokan emlékeznek jó szívvel Andy Vajnára, de van valaki, aki felé olyan gesztust tett, amely egy életre meghatározta a kapcsolatukat. Kárász Róbert elevenítette fel azt a történetet, amely sokak szemébe könnyeket csalhat.

"Hogy milyen ember volt Andy Vajna? Jó ember volt! És nagy szíve volt. Ez a történet, amit elmesélek, ezt támasztja alá. A 2017es maci aukcióra Horváth Charlie, a tragikusan elhunyt feleségének - akivel 44 évig élt házasságban - a plüssmackóját ajánlotta fel árverezésre. Könnyező szemekkel adta át nekem a macit, de mint mondta, a nemes ügy érdekében hajlandó a kis medvétől megválni. Amikor a licitálásnál ehhez a tételhez érkeztünk elmeséltem a közönségnek Charlie mackójának a történetét.


Sokan vettek részt a liciten, de 2 millió forintért Andy Vajnához került a plüssmaci. Amikor Andy átvette a medvét, a kezébe vette és azt mondta: ez a maci megérte a 2 millió forintot, mert ennek a macinak a helye a gazdájánál, Charlienál kell, hogy legyen. És akkor Andy Vajna a macival odalépett Charliehoz és visszaadta neki a legféltettebb kincsét, feleségének a plüssmackóját, hogy ne keljen Charlienak enélkül élnie. Ilyen volt Andy Vajna, és én így emlékszem mindig rá" - írta az egykoron a TV2-t erősítő, ma az ATV-n műsort vezető Kárász Róbert Facebook-oldalán.

Hogy milyen ember volt Andy Vajna? Jó ember volt! És nagy szíve volt. Ez a történet, amit elmesélek, ezt támasztja alá. A 2017es maci aukcióra Horváth Charlie, a tragikusan elhunyt feleségének - akivel 44 évig élt házasságban - a plüssmackóját ajánlotta fel árverezésre. Könnyező szemekkel adta át nekem a macit, de mint mondta, a nemes ügy érdekében hajlandó a kis medvétől megválni. Amikor a licitálásnál ehhez a tételhez érkeztünk elmeséltem a közönségnek Charlie mackójának a ...
Továbbiak

669